vineri, 22 noiembrie 2013

ANUNT ! - IN ATENTIA tinerilor, profesorilor, elevilor si studenților !

IN ATENTIA  tinerilor, profesorilor, elevilor si studenților ! 

Facem apel de a va alătura proiectului cultural de tineret Dezvoltare Culturala pentru Tineret care  constă în a realiza Spectacolul de muzica „TINERE TALENTE”  in data de 5 decembrie 2013 ora 12 in centrul municipiului Tg-Jiu.

Pe aceasta cale invitam instituţiile de invatamant , profesori, elevi , studenţi si tineri in general cu vârsta cuprinsa intre 14 - 35 ani  (si care au abilitați vocale si instrumentale bune ) sa se înscrie prin trimiterea a datelor participantului direct la e-mailul Asociaţiei Dorna Tismana office@dornatismana.ro sau la telefon mobil 078 4321 121, persoana de contact Ing. Antonio Tomoniu.

Date obligatorii de înscriere pe email:

  1. -     Instituția de unde provine participantul:
  2. -     Numele si prenumele participantului:
  3. -     Date de contact participant (telefon, ID Messenger, email, ID Facebook, etc)
  4. -        Vârsta participant:
  5. -        Experiența participantului in domeniu:  (vocal, instrumental) doar daca este cazul.


Spectacolul de muzica „TINERE TALENTE” este realizat in cadrul proiectului cultural de tineret Dezvoltare Culturala pentru Tineret acesta este o iniţiativa PILOT a  Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj in parteneriat cu organizaţiile membre ale acesteia: Asociaţia "Semănătorul Tismana", Asociaţia Regionala pentru Dezvoltare Durabila, Asociaţia Libera Iniţiativa si Antreprenoriat Tismana, proiect care va fi gestionat si implementat de către Asociaţia Dorna Tismana si cofinanțat de către primăria municipiului Târgu Jiu de altfel membra a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj.




Spectacolul de muzica „TINERE TALENTE” este destinat tinerilor si elevilor talentaţi cu vârste între 14 şi 35 ani care vor să-şi exprime talentul muzical „live” pe scenă, în faţa unui public care poate că nu este suficient de informat, astfel încât sa descopere că mulţi tineri si elevi sunt mult mai talentaţi decât ceea ce se vede la televizor sau chiar în spectacole în care se face „playback”.

Un comentariu:

  1. Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Gorj împreuna cu Asociația Dorna Tismana lansează Proiectul cultural de tineret Dezvoltare Culturala pentru Tineret prin intermediul căruia se va realiza Spectacolul de muzica „TINERE TALENTE” in data de joi 05 decembrie 2013 începând cu orele 12 00 cu ocazia zilei internaționale a voluntariatului, locul de desfășurare va fi amfiteatrul din centrul municipiului Târgu Jiu, detalii despre acestea sunt accesibile blogul oficial http://tmgorj.blogspot.ro/

    In data de 4 decembrie 2013 începând cu orele 12 00 vor avea loc înscrieri, preselecții, repetiții cu tinerii soliști participanți, in amfiteatrul Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj, toți tinerii care vor sa participe la Spectacolul de muzica „TINERE TALENTE” sunt așteptați aici.

    Proiectul cultural de tineret Dezvoltare Culturala pentru Tineret este o iniţiativa a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj in parteneriat cu organizaţiile membre ale acesteia: Asociaţia "Semănătorul Tismana", Asociaţia Regionala pentru Dezvoltare Durabila, Asociaţia Libera Iniţiativa si Antreprenoriat Tismana, proiect care va fi gestionat si implementat de către Asociaţia Dorna Tismana de altfel membra a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj. Toate aceste Ong-uri isi propun in cadrul proiectului cultural de tineret Dezvoltare Culturala pentru Tineret, implicarea activa a tinerilor din Targu-Jiu in domeniul tineretului si culturii pentru a deveni cetăţeni activi si a le creste simţul civic prin activităţile de tineret si culturale desfăşurate.

    RăspundețiȘtergere